BIERAVOND Brasserie Chapeau vrijdagavond

 

Vrijdagavond 13 november 2020, aanvang 19u.

Ons keukenteam zorgt deze avond voor een TOP 5-gangen menu.

Bij al deze gerechten voorzien wij deze avond een speciaal bier.

Van aperitief tot en met het dessert krijgt u steeds iets anders te proeven.

U geniet van een heerlijk 5-gangenmenu en eveneens krijgt u de kans om kennis te maken met 5 verschillende bieren.

 

5-gangen Biermenu

 

Om te starten een aperitief

met enkele opwarmertjes van de chef.

---

Gerookte forel in combinatie met rode biet, kappertjes en appel

---

Op vel gebakken roodbaars met groentencouscous

---

Suprème van parelhoen met verse pasta en jus van truffel

---

Varkenskroontje met mosterd en wintergroenten

---

Ney Yorker Cheesecake

---

Koffie en versnaperingen

 

€ 75 p/p ‘’all-in’’ 

Voor de “niet- bierdrinkens” kan het menu zonder dranken gekozen worden

 

 

Reservatie is in orde bij betaling voorschot € 30 p/p