Moederdag lunch & diner in Chapeau:

Verkrijgbaar op zaterdag 15 augustus of

zondag 16 augustus 2020

 

Hapje van de chef om te starten

Voorgerecht:

Carpaccio van rund, Parmezaan en kruidenslaatje

of

Gerookte zalm met ui, mierikswortel & peterselie

of

Scampi in zachte curry, fijne groenten en mosseltjes

of

Soep van de dag

 

Hoofdgerecht:

Hoevekip archiduc met seizoensgroenten

of

Op vel gebakken zeebaars met groene groenten,

sel d’Ibiza en saus van tuinkruiden

of

Risotto met erwt, champignons, look en Parmezaan

(we voorzien ook een gepaste aardappelgarnituur bij het hoofdgerecht)

 

Dessert:

Creatie met aardbei, vanille ijs en chocolade

of

Irish Coffee

Menu 3-gangen aan € 37.50

(exclusief dranken)

(Wij voorzien op Moederdag een beperkte a la carte)