Home » Events » Paasontbijt & Paasmenu

Paasontbijt en Paasmenu

in 

Brasserie Chapeau

Paasontbijt tussen 9u en 11u

Glaasje vers sinaasappelsap en bubbels om te starten.

--

Ruim broodjesassortiment, een croissant, charcuterie en kazen (gekookte hesp, Italiaanse Parmaham en smeerpaté van de chef, jonge kaas en stukje Franse kaas) --Fruitconfituur, hagelslag, choco en een smeersalade. Kommetje verse fruitsalade en yoghurt.

--

Potje roerei met zalm en peterselie

--

Twee warme dranken inbegrepen.

---

Chocoladebeignet als zoete afsluiter

 

€ 18 zonder cava of € 22 met cava


Paasmenu - Zondag 21 april 2019

Verkrijgbaar van 19 april 2019 tot en met 22 april 2019
Voorgerecht: Klassieker: “Steak tartaar van Belgisch rund”

--

Tussengerecht:

*Reuze scampi in combinatie met appel en curry

--

Hoofdgerecht:

Varkenshaas “Duroc” met groene kool en groentenstamppot

--

Dessert:

Creatie rond het chocolade paasei

 

3-gangen – menu € 39

*4-gangen – menu € 47 exclusief dranken