• Chapeau EXTRA open met Mol jaarmarkt op dinsdag 21 maart 2023

Food & drinks

 

Brasserie Chapeau is een frisse en trendy bistro, die rust en ontspanning uitstraalt in het midden van de winkelstraat van Mol. In een ongedwongen en amicale sfeer helpen wij u met plezier verder!

Gaat u een dagje shoppen in Mol, kan u de dag starten of eindigen, met een etentje of een drankje bij Chapeau.

Onze keuken is doorlopend open van 12u tot 21u, wij serveren, met respect voor traditie & product, niet alleen klassieke gerechten, maar ook Frans-Belgische brasseriegerechten, natuurlijk met hier en daar inspiratie van onze chefs... U kan zowel genieten van één van onze menuformules als à la carte eten

Terras

 

Het terras van Brasserie Chapeau is een plek waar je je welkom voelt, waar je nieuwsgierig kan zijn en je verhaal kan delen. Dat is Brasserie Chapeau. Je bent er welkom voor een koffie, een thee, een pint of een wijntje, een babbel met vrienden of familie tijdens een etentje kan natuurlijk ook.

Ons terras heeft .. zitplaatsen is overdenkt en beschut tegen regen en wind. Als het wat kouder wordt zetten we onze terrasverwarming aan.

Ons terras is een plek om tot rust te komen.

Niks moet en niksen mag.

Op het terras van Brasserie Chapeau is ook verwarming

Wijnen

 

Bij Brasserie Chapeau worden wijnen geschonken uit eigen import.

Na jaren is een passie is werkelijkheid geworden en zijn wij wijnen beginnen importeren uit Frankrijk, Italië en Spanje.

Ook kan je onze wijnen kopen en er thuis van genieten.